Cube67 společnosti Murrelektronik je modulární sběrnicový systém pro dokonalé decentralizované instalační koncepce. Jeho flexibilita umožňuje realizovat pro každou aplikaci to nejvhodnější řešení - kompletně v krytí od IP 20 až do IP 69K.


Charakteristickými znaky Cube jsou: množství funkcí, zásuvné přípojky, robustní a kompaktní design, zalité moduly a také multifunkční vstupy a výstupy. Moduly se umísťují v bezprostřední blízkosti senzorů a akčních členů.
Systémový kabel zajišťuje připojení ke sběrnicovému uzlu a přenáší data i energii. Rozsáhlé diagnostické funkce poskytují maximální transparentnost. Počet svorek v rozvaděči se díky decentralizaci podstatně sníží, a tím ušetří prostor.

Cube67
Sběrnicový systém Cube67 umožňuje „výměnu sběrnice bez změny systému“: instalační koncepce lze použít stejným způsobem s různými typy řízení. Jednoduše se použije základní uzel s požadovaným sběrnicovým protokolem; Murrelektronik nabízí sběrnicové uzly pro všechny běžné sběrnicové systémy.
Systémová řešení Cube vám nabízí v každé fázi životního cyklu stroje nejlepší poměr nákladů a přínosů, a to díky jednoduché konstrukci, rychlé instalaci na stroji, bezchybnému uvedení do provozu. Díky vysoké kvalitě modulů je rovněž zaručen hladký provoz.

Více informací na www.murrelektronik.cz